fbpx
Ingyenes, 30 napos kihívás

Boldog Élet Program – 11.11.

A boldogságod rajtad múlik, tehetsz érte

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hozbor Vanda laptoppal (előadást, webinárt tart)

Te is úgy érzed, hogy az élet többet ér annál, mint amennyire eddig becsülted?

Szeretnéd könnyű, apró lépésekkel gyorsan megváltoztatni az életed?

Szeretnéd mostantól 100%-ban te iránytani az életedet?

Eleged van abból, hogy másoknak minden sikerül, neked pedig nem?

Az ingyenes online 30 napos kihívás végére garantált az önbecsülésed növekedése!

Kattints a sárga gombra, és küldöm a részleteket a Boldog Élet Programról!

(A videót elindíthatod hang nélkül is, feliratozva van.)

Nézd meg most!

Hallgasd meg röviden, miről fog szólni a program 

Hiszek abban, hogy a fejlődés nem egyik napról a másikra történik, hanem az apró lépések megtételével. Ezeket azonban nagyon könnyű abbahagyni, és visszatérni a régi, szomorú, gondokkal teli élethez. Ezért találtam ki ezt a kihívást, hogy a támogató közeg ereje adjon extra motivációt a cselekvéshez.

Csatlakozz!

A Boldog Élet neked is jár!

November 11-én 11:11-kor (mindegy) 🙂 30 napos kihívás indul, amiben apró, könnyedén megvalósítható lépésekkel segítelek minden nap egy rövid (néhány perces) videóval, ami a boldog élet eléréséhez vezető úton tart, vagy elindít. Minden videó végén adok 1-1 olyan feladatot, amit könnyedén el tudunk végezni (én is csinálom veletek együtt), így nem csak a tudás lesz meg, hanem ténylegesen be is épül, ami a fejlődés alapja. A Program egy Facebookon lévő csoportban indul, de ha ott nem vagy fent, akkor szívesen elküldöm neked e-mailen is a részeket.

Kapcsolódás

Ha hajlandó vagy megtenni az első lépést, és belépsz a programba, támogató közösség fog segíteni az utadon.

Fejlődés

Olyan könnyű, hogy szinte észre sem fogod venni, és mégis óriási mértékben tudsz majd fejlődni, jobb emberré válni a Program után.

Lehetőség

A Boldog Élet Program annyira széleskörű, hogy bőven találsz benne olyat, ami teljesen a te egyéniségedhez illő, és rátalálsz arra a megoldásra, ami a te életedbe passzol.

Módszer

Megtanítom neked a legkönnyebben beépíthető módszereket, amikkel a leggyorsabban tudsz haladni a Boldog Élet útján. (Hogy neked ne menjen el 20 éved a kutatásra.)

Előadó

Aki a Boldog Élet Programot vezeti

Hozbor Vanda

Megoldásfókuszú Life & Business coach

Célmegvalósító

Diplomámat tekintve a végzettségem közgazdász,  pénzintézeteknél szereztem több, mint 15 éves szakmai- és vezetői tapasztalatot.
Mindig is jobban érdekelt a pszichológia, és a coaching, ezért ilyen irányú akkreditált képzéseken vettem részt. 2002 óta mutatkozik meg komoly érdeklődésem az önismerettel, és szinte mindennel kapcsolatban, ami a fejlődéssel, és a boldogság megtalálásához vezető úttal foglalkozik.

Így szerettem bele a coachingba, aminek széles eszköztárával tudok segíteni másokat is az útjukon, ahogy magam is tudtam alkalmazni a nehezebbnél nehezebb akadályok leküzdésére az életem során. És nem utolsó sorban a céljaim megvalósítására.

Gyere el a Boldog Élet Program 30 napos kihívásra, és megosztok veled egy csomó olyan eszközt, ami a te életedben is segít.

 

Fejlődés

Ezt mind megkapod a Boldog Élet Programtól

A Boldog Élet Program egy 30 napos kihívás, ahol minden reggel egy apró, könnyedén elvégezhető feladat segít a pozitív változást elérő rutinok kialakításához. Én is veletek csinálom a kihívást, mert jelenleg minden tekintetben boldog életem van,  és ezt szeretném is fenntartani. Gyere te is, tarts velem, veszítenivalód nincs. A Program ingyenes.

Stratégia

A program minden napja úgy épül egymásra, hogy az összefüggések miatt könnyen elsajátítható és megvalósítható legyen minden napi apró feladat, ami hozzásegít a boldog élethez.

Módszertan

Megmutatom saját 5 lépéses módszeremet, ami az elmúlt 20 éves boldogságkutatásom eredménye, és segíthet neked is a kiegyensúlyozottabb élet elérésében.

Motiváció

A cselekvéshez nem is kell más, mint egy belső erő, ami elindít, és folyamatosan mozgásban is tart. Ha nálad ez hiányzik, mindenképpen gyere el a Boldog Élet Programra, mert a rendszeresség, a módszertanom és a közösség ereje segít meglelni a saját belső motivációdat.

Belépés

Miért ingyenes a Program?

Arra vagy kíváncsi, hogy neked miért éri meg, vagy arra, hogy nekem miért éri meg? 🙂

Neked: Szeretek segíteni, de csak annak lesz érték, aki kéri. Azzal, hogy csatlakozol, jelzed, hogy igényelsz valamilyen szintű támogatást. Azért adom ingyen, mert még nem ismersz, nem tudod még, hogy mire számíthatsz tőlem.

Nekem: gyakorolni szeretném a videózást, és a rendszeres tartalomgyártást, így megvan a „kényszer”, hogy kiiktassam a halogatást.  (A halogatás nagymestere vagyok, most már egyre többször kerekedek felül rajta, ennek a módszerét is megosztom veletek.)

Hozbor Vanda és az ő háziállata: a Cica nevű cica