fbpx
Siess, ennyi idő múlva lejár a kedvezmény:

Érzed, hogy több van benned, de még nem tudod, hogyan hozhatnád ki magadból a maximumot?

Szeretnél értékteremtő életet élni, többet mutatni a világnak magadból, és a tudásodból?

Életindító program könyv és kindl mockup

Ha a fenti kérdések már benned is megfogalmazódtak, akkor jó hírem van számodra.

Készítettem egy önfejlesztő munkafüzetet, ami az Életindító Program nevet kapta, mert segít neked kitörni a szürkeségből, és megélni az életet úgy, hogy a végén, a halálos ágyadon azt mondhasd búcsúzóul a barátaidnak:

„Én teljes és boldog életet éltem, minden tőlem telhetőt megtettem, békével hagyom itt a Földet.”

Hogyan változtatja meg az életedet az Életindító Program?

Tisztában leszel az erősségeiddel, és a fejlesztendő területeiddel is, ami több magabiztosságot ad és könnyebben megvalósíthatod kitűzött céljaidat.
Megtudod, valójában mit gondolnak rólad mások, mit beszélnek rólad a hátad mögött. Ez az esetek 99%-ában pozitívabb, mint gondolnád, ezért ez a feladat önmagában gyorsan feloldja jónéhány blokkodat.
Képes leszel olyan szokásokat kialakítani, amik a pozitív jövőképedet támogatják.
Képes leszel a jó szokásaidat hosszan fenntartani.
A napi rutinod az általad vágyott élethez fog hozzásegíteni
A fenntarthatóságot egy hosszú éveken át tartó tesztelési folyamat eredménye garantálja.
Nem leszel egyedül a fejlődésben, minimum 12 héten keresztül támogatlak. Nézd meg lejjebb a bónuszokat!
Ha az azonnali megoldások híve vagy, megnyugtatlak, nem kell 12 hetet várnod, a vásárlás után azonnal elérhetővé válik számodra a munkafüzet, azonnal nekiállhatsz, és azonnal beépítheted az életedbe az ott kapott eredményeidet.

Kinek való leginkább a program?

Neked találták ki, ha:

Tudod, hogy a tett a siker kulcsa, és eredményeket elérni csakis cselekvéssel lehet.

Úgy érzed, nem teljes az életed, vagy legalábbis valami megfoghatatlan hiányzik belőle?

Ha elkötelezted magad az élethosszig tartó tanulás mellett, és minden érdekel, ami egy új perspektívából közelíti meg önmagad megismerését.

Már keresed az utadat, de nem csak az a kérdés, melyik útra lépj, hanem, hogy milyen cipőt vegyél fel, vagy mivel közlekedj rajta.

Rájöttél, hogy máshogy nem megy, csak ha elkezdesz végre tenni valamit magadért.

Sok mindent kipróbáltál már, hogy kihozd magadból a maximumot, de valahogy egyik módszer sem működött igazán.

Te ne vedd meg, ha:

Sosem érdekelt igazán az önfejlesztés, ezt a weboldalt is csak időtöltésként olvasod.

Ha egy minimálisan sem tudod magad rávenni a cselekvésre azon túl, hogy megvásárolsz valamit. Ha nem foglalkozol vele, akkor ablakon kidobott pénz lesz.

Te már mindent tudsz magadról, ugyanazokat a dolgokat különböző mélységekben is körbejártad.

Még ott tartasz, hogy csak az „ingyen” anyagok érdekelnek. Az „ingyen”-ért legtöbbször az időddel fizetsz – saját, több, mint 20 éves tapasztalat.

Valamelyik családtagod, barátod kért meg (=utasított), hogy te is vedd meg, de te nem érzed úgy, hogy szükséged lenne rá. A kényszer legtöbbször elégedetlenséget szül, haragudni fogsz magadra is, a barátodra is, rám is, és még a programra is azt mondod, hogy értéktelen/haszontalan.

Ki az a Hozbor Vanda, aki az Életindító Programot készítette?

Diplomás végzettségét tekintve közgazdász, gyakorlati tapasztalatában bankár, és középvezető egy multinacionális cégnél. Érdeklődési körében azonban inkább a pszichológia, a coaching és az emberi eredményesség, hatékonyság irányában mutat.

Ebben a témában tanul több, mint 20 éve többféle felnőttképző intézményben, és akkreditált képzésen, könyvekből, külföldi oktatóktól. De ami sokkal többet számít, hogy nagyon gyakorlatias, sokat tesztel, és szereti személyre szabni az elvégzett feladatokat a nagyobb hatékonyság érdekében. Sok mindent kipróbált a saját bőrén, készített társasjátékot, ami közelebb hozza egymáshoz a párokat, készített párkapcsolati tanfolyamot, hogy a párok tovább együtt maradjanak, és minőségi, boldog életet tudjanak élni. Az 5 pillér coaching is az ő nevéhez fűződik, melynek első hivatalos programja az Életindító Program. Készülőben van a Célmegvalósító Program, és még sok minden más.

Hozbor Vanda

Hozbor Vanda

Life és Business Coach

Mik azok, amik miatt garantáltan működik a program?

𝒜z Életindító Program nem egy könyv, amit elolvasol, majd felteszed a polcra és elfelejted. A Program része egy 12 héten át tartó utánkövetés, személyre szabottan. (Nézd meg lejjebb a Bónuszokat.)

𝒪lyan hatékony feladatokat tartalmaz, ami gondolkodásra és cselekvésre ösztönöz. Cselekvéssel pedig olyan jó gyakorlat alakítható ki, aminek segítségével álmaid életét tudod élni. 

𝒦onkrét és igazi saját példákat tartalmaz, amik megfoghatóvá teszik az elméletet, könnyebben érthetővé és elsajátíhatóvá.

𝒯öbben kipróbálták már előtted, és az ő visszajelzéseik alapján volt, amin változtattam, volt, amit jobban kifejtettem. Szerintük hatásos a program.

Hozbor Vanda - life coach

Oké, de mennyibe kerül?

Nekem több millió forintomba került az a tudás, aminek hatására létrehoztam ezt a hatékony munkafüzetet. Plusz húsz évembe, ami megfizethetetlen. Tőled nem fogok ennyit kérni, mert segíteni szeretnék, és az a célom, hogy minél többen tudjanak boldog életet élni.

Az Életindító Program munkafüzete 13 olyan önismereti feladatot tartalmaz, amellyel közelebb kerülsz önmagadhoz, felszínre kerülnek titkos képességeid, rátalálsz önmagadra, tudni fogd merre tartasz, és önbizalommal teli, új életet tudsz kezdni. Mennyit ér meg neked ez az átalakulás? Sokak szerint 500.000 Ft ennek az értéke. Tőled nem fogok ennyit kérni, mert bár a személyes coaching az egyik leghatékonyabb módja a gyors fejlődésnek, nem mindenki teheti meg, hogy ekkora összeget, akár részletekben is kiadjon.

Ha nálam jelentkezel egy 3 hónapos, személyre szabott Életindító Programra, ami a munkafüzet alapján került összeállításra, akkor 259.870 Forintot kérek érte, melyet fejlődési garanciával adok. Tőled most még ennyit sem kérek, ha elfogadod ezt az ajánlatot a Bónuszokkal együtt, amiket lejjebb részletezem.

Amit tőled kérek az Életindító Program online letölthető, és azonnal hozzáférhető változatáért, és a hozzá kapcsolódó 3 Bónuszért, az csupán 29.990 Ft. Az semmi azért a támogatásért, amit az elkövetkező 3 hónapban fogsz kapni. Mindenképpen nézd meg lejjebb, milyen Bónuszokat adok most ajándékba.

Életindító program Iphone mockup balra néz

Megosztok veled néhány titkos összetevőt a program tartalmából

A teljesség igénye nélkül

Életskála – hogy elgondolkodj, és felmérd, mennyire érzed teljesnek az életedet nyolc főbb terület mentén. Segítség, hogy tisztázd magaddal, hol tartasz most, hova szeretnél eljutni, és mely területekre fókuszálj elsőként.

Életkerék – a közismert önismereti eszköz egy kicsit másképp átdolgozva. Egy nyolcszor tíz kérdésen alapuló teszt pontszámai alapján meghatározzuk, mely területen hol tartasz valójában. Már önmagában ez is sokat ad, ha összehasonlítod az Életskála eredményeddel, ami egy általad „elképzelt” valóság.

Azonnal alkalmazható 3 lépéses módszer, amivel kiderítheted, mit mondanak rólad mások a hátad mögött, milyennek látnak az ismerőseid.

Megfelelő szokások kialakítása a stabil alapja a boldog életnek. Ezért ennek kialakítására, és betartására többféle segítséget is nyújt a munkafüzet. Avagy hogyan győzd le a lustaságot, és kezdj el teljes életet élni végre.

Az Életvezető Program munkafüzetének feladataival segítek olyan napi rutint kialakítani, ami építő hatással van az életedre.

Tudtad, hogy neked is vannak erőforrásaid? Mire tudod őket használni? Hogyan növeld segítségükkel a hatékonyságodat? A Programból ezt is megtudod.

Az ember fejlődésre, és alkotásra született. Te is! Csak meg kell találni a módját, hogyan teljesedj ki. Ebben, és még sok minden másban segít neked az Életindító Program.

Figyelem! Addig ne vásárolj önfejlesztő munkafüzetet, amíg nem bizonyosodtál meg róla, hogy megfelel az alábbi kritériumoknak:

Ha már munkafüzet, legyen hely a fejlesztő kérdések megválaszolására. Egy jó kérdés akkor fejti ki igazán a hatását, ha azonnal írásban el is kezdesz rá válaszolni. A gondolat elszáll, az írás megmarad, és támogat téged egy szebb jövő kialakításában.

A munkafüzetben lévő feladatok épüljenek egymásra. Ha csak random önfejlesztő feladatokat végzel, az is hasznos, és épít. De ha a feladatok egymásra épülnek, akkor hatványozottan fejtik ki a hatásukat, és kézzel fogható eredményét érzed, és arra gondolsz, minden egyes erre elköltött forint megérte az árát.

Legyen elérhető személy a munkafüzet készítője, mert a legprofibb szakember sem tud egyszerre mindenki fejével gondolkodni. Lehetnek kérdéseid, amiket egyszerű kommunikációval érdemes tisztázni, a találgatások helyett.

A gyakorlatok hatékonyságának 3 titka van. 1. Legyen könnyen elvégezhető. 2. Legyen mérhető. 3. Legyen valaki, aki már kipróbálta, és működött.

Legyen hova tovább, lehessen leülni konzultálni a szerzővel, ha azt szeretném, hogy személyre szabottan nézzük meg én saját életem konkrétumait, az esetleges blokkjaimat segítsen feloldani, a vak foltjaimra segítsen fényt irányítani.

Ez az infó megfizethetetlen. Több millió forintot elköltöttem már önfejlesztésre, a fenti lista 20 év tapasztalatát összegzi. Szeretnék segíteni neked még többet megtakarítani.

Dönts okosan, dönts gyorsan – mert most az alábbi bónuszokat is megkapod ajándékba a rendelésed mellé

#1 Bónusz

Nyomtatható, környezetbarát verzió az Életindító Program feladataira

Az online jegyzetelés hasznos, és könnyebben visszakereshető, elmenthető, kategorizálható. De a papírra történő kézzel írás más területeit mozgatja meg az agynak, sokkal kreatívabb gondolatok fognak a felszínre törni, ha tollat ragadsz. Ezt támogatja az a környezetbarát, nyomtatható verzió, ami fekete-fehér árnyalatokat használ, csak a feladatok kérdései szerepelnek, leírás nem, így kevesebb tinta fogy, és kevesebb papírt használsz. A4-es méretre optimalizáltam, mindig törekedj a kétoldalas nyomtatásra!

Értéke:

2.990 Ft

Életindító program könyv mockup

#2 Bónusz

50 perc online konzultáció Hozbor Vandával

Az alkalmat előre le tudod foglalni, automatikusan bekerül a naptáradba. Előtte emlékeztető e-mailt is kapsz, hogy a lehető legfelkészültebben érkezz, ugyanis ekkor tudok neked a legtöbbet segíteni. 50 perc, azaz ötven perc személyre szabottan veled, csak a te dilemmáddal, elakadásoddal, megoldandó feladataiddal foglalkozva.

Értéke:

29.990 Ft

Hozbor Vanda - life coach

#3 Bónusz

12 héten keresztül tartó heti e-mail támogatás

A vásárlástól számítva 12 héten keresztül (3 hónapon át) minden héten kapsz egy e-mailt, ami emlékeztet téged, hogy mibe kezdtél. Minden levélben lesz olyan elgondolkodtató kérdés, ami tovább mélyíti a tudásodat, és az elszántságodat a programmal kapcsolatban. Ezek előre beállított, automatikus levelek lesznek, de bármelyikre tudsz majd választ küldeni, ha szeretnél, én pedig legjobb tudásom szerint válaszolok minden levélre, akár mind a 12-re is a folyamat során.

Értéke:

65.880 Ft

#4 Bónusz

5 alkalmas coaching program az életcélod megtalálására

5 x 60 perces együttműködés:

  • személyesen, vagy
  • online,

mely idő alatt segítek megtalálni az életcélodat, és abban, hogy a te saját életcélodnak megfelelő életet tudd élni, magabiztosan alakíts ki olyan rutinokat, amik az álom életedet támogatják.A coaching folyamat egy 5 lépéses módszertanra épül, hogy garantált legyen az eredmény, és az elégedettséged. 🙂 Várlak szeretettel.

Értéke:

149.950 Ft

Hozbor Vanda online coaching

Ezeknek a bónuszoknak az Életindító Programon felül egyébként 248.810 Forint az össz értéke, ráadásul mindezt teljesen kockázatmentesen adom neked, a 100%-os elégedettségi garancia keretein belül. Ami azt jelenti, hogy kérésedre 90 napon belül, visszautalom a teljes vételárat, anélkül, hogy bármivel is meg kellene indokolnod. Mivel ez egy digitális termék, nincs postaköltség, neked tényleg nulla forintodba kerül, ráadásul megtarthatod a terméket a bónuszokkal együtt. Hát nem elképesztő ajánlat? Gyorsan kattints is, mielőtt megbánom, és változtatok ezen.

100% pénzvisszafizetési garancia 90 napon keresztül
Pénzügyi intelligencia alapjai. Hogyan érhető el a gazdagság az élet minden területén?

Ezt mind megkapod, ha ma vásárolsz

Z

Életindító Program – Online kitölthető munkafüzet

Értéke: 259.870 Ft

Z

#1 Bónusz: A munkafüzet feladatainak nyomtatható verziója környezetkímélő módon összeállítva.

Értéke: 2.990 Ft

Z

#2 Bónusz: 50 perc online konzultáció Hozbor Vandával

Értéke: 29.990 Ft

Z

#3 Bónusz: 12 héten keresztül tartó heti e-mail támogatás személyre szabottan

Értéke: 65.880 Ft

Z

#4 Bónusz: Életcélod megtalálása az 5 lépéses módszertanra építve – 5 x 60 perc személyesen vagy online

Értéke: 149.950 Ft

Ajánlat össz értéke: 508.680 Ft

Helyett most csak ↓ ↓ ↓

Kattintással válassz a lenti ajánlatok közül

Szerencsém van, személyesen ismerem Vandát. Ésszel, szívvel és kedvességgel fordul mások felé. Ezt tükrözi az Életindító programja is. Miután elolvastam a munkafüzetet, megcsináltam a gyakorlatokat, rájöttem, hiába kelek én is reggel 5-kor, ha nem osztom be hatékonyan az időmet. Most ezen dolgozom. Dolgozz Te is, és meglátod, jobb lesz az életed!

Teodora Wallaszky, mentálhigénikus

Koszovácz Bernadett véleménye az Életindító Programról

Koszovácz Bernadett

Szia Vanda! Első olvasatra nagyon igényes és profi! Látszik, hogy rengeteg munka és "szív" is van benne.

Viczián Andrea

Kérdésed van? Tedd fel itt:

11 + 7 =

GYIK – gyakori kérdések

Mi történik a vásárlás után?

Mindhárom csomagnál azonnal letöltheted a munkafüzetet, és már neki is láthatsz a fejlődésnek. A magasabb értékű csomagok esetében minden instrukciót, és időpont foglalási lehetőséget az első emailben találsz, amit a vásárlást követően kapsz.

Van garancia az Életindító Programra?

Igen. 90 nap a garancia, amennyiben nem vagy maradéktalanul elégedett, kérésedre visszafizetem neked az Életindító Program árát.

Hogyan történik a fizetés?

A választott csomagot az OTP Bank által üzemeltetett rendszerrel, a SimplePay-en keresztül tudod bankkártyával kiegyenlíteni.

Milyen adatokat kell megadnom a vásárláskor?

Magánszemélyként elegendő a neved, és az e-mail címed, ugyanis ide küldöm ki az online elérhető anyagot. Ebben az esetben nyugtát fogsz kapni a vásárlásról. Amennyiben cégként szeretnél vásárolni, akkor bepipálod a „számlát szeretnék” jelölőnégyzetet, és alanyi adó mentes számlát állítok ki a részedre, amit a cégedben elszámolhatsz költségként.

Mit jelent az, hogy online kitölthető?

Az Életindító Program munkafüzetét úgy alkottam meg, hogy a saját számítógépeden, vagy a telefonodon is ki tudd tölteni, választ tudsz adni a feltett kérdésekre, tudsz bele jegyzetet írni. Így egyáltalán nincs szükség nyomtatásra.

Hogyan érdemes haladni a programban?

Az Életindító Program hatásos, mind a kezdő, mind a haladó önfejlesztőknek. Mindenki a saját tempójában tud haladni, érdemes azonban időt szánni a feladatokra, és őszintén válaszolni a kérdésekre, a saját fejlődésed érdekében.

Szerzői jog által védett tartalom. © Hozbor Vanda, 2023