fbpx

Rendeld meg most, és átvállalom a szállítási költséget. Neked 0 Ft lesz a postázási költség.

Mastin kipp: ragadd magadhoz az erőd

40 napos utazás a rejtett blokkok feloldása és az életcélod kibontása érdekében. Ajánlom mindenkinek, aki a fejlődés útjára lép.

Eredeti ára: 5.970 Ft Postaköltség: 0 Ft
*Vásárlásoddal elfogadod az Általános szerződési feltételeket (ÁSZF)

Mastin Kipp: Ragadd magadhoz az erőd!
oprah-lifeclass-logo
super-soul-sunday-ophrah-logo
amazon logo

Ragadd magadhoz az erőd!

Csatlakozz a sikerlistás szerző és Funkcionális Életvezetési TanácsadóTM Mastin Kipphez, aki végigvezet ezen a 40 napos kalandon, amely Joseph Campbell A hős útja című könyvén alapul, hogy megtaláld és felszámold mindazt, ami visszatart, megszabadulj a traumáktól és az áldozatszereptől, és átalakítsd az életedet. Nemcsak a saját sorsodat teheted ezáltal jobbá, de közben azoknak az életére is jó hatással lehetsz, akiket szeretsz.

IDEJE MAGADHOZ RAGADNOD AZ ERŐD!

A te vision boardod is megmaradt az álmodozás szintjén? Te is hiszel a szándék és a célkitűzés hatalmában, de közben kezded elveszíteni a magadba vetett hitedet, mert sosem viszed véghez a terveidet? Úgy érzed, megrekedtél az életben? Lehet, hogy egyszerűen csak nem tudod, mi az Életcélod, vagy nem hiszel benne, hogy neked van olyanod. Az is lehet, hogy azt hitted, már megtaláltad egyszer, de elveszítetted. Ha ez az eset áll fenn, akkor –>

Készen állsz? Nincs vesztegetni való időd! Szólít a személyre szabott Életcélod, és azok az emberek, akiket még meg kell érintened. Ne feledd: vágj bele, cselekedj és váltsd valóra!

Tartalom

^

I. Rész

Elindulás

^

III. Rész

Megpróbáltatás

^

II. Rész

Beavatás

^

IV. Rész

Hazatérés

Dave Asprey* előszava

Amikor néhány évvel ezelőtt először találkoztam Mastinnal, még pufi, látványosan túlsúlyos fickó volt, viszont kedves embernek tűnt, olyannak, aki nagyon vágyik a mélyebb kötődésre. Folyamatosan keresett valamit. Elköltöttünk együtt egy fontos vacsorát néhány másik, önfejlesztés területén ténykedő vezetővel. Még mindig emlékszem, ahogy a vacsora végeztével Mastin az asztaltársaságra nézett, és azt mondta:
– Szeretnék a barátotok lenni. Benne vagytok? Érdekel a sorsotok.

Ebben a kijelentésben a komolysága és az őszintesége volt a legmeglepőbb. Tényleg mélyen érdekelte őt az emberek sorsa, még ha akkor találkozott is velük először. Sokkal fiatalabb, kanapészörfös, kokainos partiállat korában még nem ismertem, de ennek a régi Mastinnak néhány morzsája még mindig vele maradt, és lassan bújt elő a beszélgetésünk során. Azóta, mivel ő is mélyen beleásta magát a munkába, amiről ebben a könyvben is olvasni fogsz, tanúja voltam, ahogy megszabadul a fizikai súlyától, miközben valóban megtalálja az életcélját. Ahogy a teste egyre könnyebb lett, a lelke is megkönnyebbült. Olyan volt, mint nézni, hogyan lesz egyre ragyogóbb a kikelet, ahogy a nap feljebb kúszik az égen. Megtisztelő volt a barátjaként nyomon követni, ahogy rátalált az élete valódi lényegére, és rájött, hogyan segíthet ebben számtalan más embernek is.

Ő kitaposta az utat, kitanult és átélt mindent, és útjelző táblákat rakott ki az őt követőknek, hogy megkönnyítse a haladást. Ijesztő dolog megtalálni az életed célját, mert ha racionális lény vagy, mint én, aki mérnöknek tanultam, akkor elismerni azt, hogy az életednek célja van, olyan, mint kinyitni Pandora szelencéjét. Ha céllal születtél erre a világra, ki adta neked azt a célt? Fel kell tenned magadnak egy sor bonyolult spirituális és vallási kérdést. Másrészről viszont, ha hajlandó vagy félretenni a kétkedésedet, és dolgozni azért, hogy visszatalálj az életcélodhoz – függetlenül attól, hogy honnan eredezteted –, arra jössz majd rá, hogy minden könnyebb. Ez a könyv több százezer dollárt és évek munkáját spórolhatja meg neked. És ezt nem könnyelműen mondom. A saját életcélom felé vezető utamon volt szerencsém olyan türelmes, spirituális vezetőkkel megismerkedni, akik meggyőztek, hogy legalább ne zárjam ki teljesen, hogy az életemnek célja van. Ezután a világ végét is átfésültem a perui sámánok ősi ayahuasca-ceremóniájától kezdve (még azelőtt, hogy divattá vált volna) a holotróp légzésgyakorlatokig Stan Groffal, a majdnem kilencvenéves pszichiáterrel, aki az 1960-as években LSD-vel kísérletezett, hogy aztán a drogokat légzőgyakorlatokra cserélje, eközben megalkotva a transzperszonális pszichológiát. Tibet eldugott tájain tevékenykedő mesterek meditációját sajátítottam el, indiai haladó jóga- és légzésgyakorlatokon vettem részt, és azután majdnem húsz évig EEG-s agyhullámmérő műszert csatlakoztattam a fejemhez, hogy segítsen mélyebben meditálni, ez csúcsosodott ki végül a 40 Years of Zen nevű neurofeedback-programban. Az életemből több mint négy hónapot töltöttem úgy, hogy számítógépek kapcsolódtak az agyamhoz, próbálták megfejteni és átprogramozni azt, ami odabenn van.

Ez a könyv a te rövidebb utad ahhoz, hogy megtaláld az életcélodat, és feldolgozd a traumáidat, mert a legtöbb embernek nincs ideje és elegendő anyagi forrása arra, hogy válaszok után kutatva átfésülje a világ végét is.

Ezen az úton dolgozó emberként és a magánéletemben is szinte hihetetlen módon megnőtt a hatékonyságom, ahogy mélyebb kapcsolatot alakítottam ki az életcélommal, és feldolgoztam a traumáimat. Amikor öt évvel ezelőtt elindítottam a saját cégemet, a Bulletproofot, az nem érződött munkának – színtiszta élvezet volt, mert része volt az életcélomnak. Ma a vállalat több mint 100 millió dollárt ér, és folyamatosan vonzza a legcsodálatosabb és legbefolyásosabb embereket – az olyanokat, mint Mastin –, akik érzik, hogy küldetés vezérli a munkámat, és erre már az első találkozásunkkor rájöttek, mielőtt még sikeres lettem volna.
Képzeld csak el, mi történt volna, ha valaki ezt a könyvet 22 évesen adja a kezembe, és nem 44 évesen, amilyen idős most vagyok, hogy ezeket a sorokat írom. Minden küszködés, minden szenvedés, minden idő, amit annak a kutatására szántam, hogyan csendesíthetném le az elmémet, és hallgattathatnám el a vállamon ülő kritikust… elkerülhető lett volna. Vannak rövidebb utak. Ez a könyv megtanított volna, hogy ne meneküljek a kudarc elől, és siessek azok felé a dolgok felé, amik számítanak.
Nem mintha a bukás elől menekülés ne működne – 6 millió dollárt kerestem 26 évesen, mert féltem a bukástól. De ugyanezt a 6 millió dollárt 28 évesen el is veszítettem, mert féltem a bukástól. A félelem rettenetes motivátor. Amit én megtanultam a saját utamon, és amit Mastin könyve olyan ékesszólóan elmagyaráz, éppen az, hogy a legmélyebb félelmeid láthatatlanok, és a tudtod nélkül irányítják a mindennapi viselkedésedet. Nem azért, mert gyenge vagy; azért, mert így vagyunk bekötve. E mögött az állítás mögött rengeteg kutatás áll, amit Mastin mind végigrágott, hogy előálljon ezzel a hatékony programmal.
Ennek a bizonyos bekötésnek a megkerülése egy egész élet munkája lehet, ha nem tudod, hogyan csináld. A Mastin által kidolgozott folyamat innovatív, döbbenetesen hatékony és gyors. Amint a gyökeréhez érsz mindannak, ami visszatart, tényleg eltávolíthatod. Végre nem kell majd annyi energiát fordítanod arra, hogy azon gondolkodj, hogyan kerüld el a kudarcot.

Ha szeretnél exponenciális javulást tapasztalni a kapcsolataidban, a karrieredben vagy egyszerűen az életedben, akkor semmi sem fontosabb vagy sürgetőbb, mint a rejtett traumák meggyógyítása. Abban a nagy örömben volt részem, hogy oktathattam milliárdosokat, fedezetialap-kezelőket, vezérigazgatókat és hírességeket – a föld legbefolyásosabb embereit. Mindegyiküknek vannak olyan viselkedésmintái, amelyek rejtett traumákból fakadnak. Bárki is vagy, bármit is csinálsz, és
akármilyen jónak is hiszed (vagy nem hiszed) magad, ez hozzá tartozik az emberi léthez. Ennek a munkának a legnehezebb része, hogy a tested küzdeni fog,
hogy elrejtse előled az okokat. Ezért olyan zseniális ez a könyv. Ez nem egy tudatos döntés – ez egy tudat alatti döntés, amit a tested hoz a beleegyezésed és tudtod nélkül. Amikor ezt a könyvet olvasod, meg fogod érteni, mi folyik itt. A világ addig pofoz majd, amíg rá nem jössz.
Minden egyszerűbb lesz, ha nem állsz a saját utadba.
Ne magad miatt olvasd ezt a könyvet, hanem azok miatt az emberek miatt, akiket ezután megérintesz majd. Minél többet dolgozol az életcélodért (miután rájöttél, mi az), és minél inkább a felettes éned hajt, nem pedig a láthatatlan trauma keltette szokásaid, annál jobbá teszel minden embert, akit az életed hátralévő részében megérintesz, a bolti eladótól a számodra legfontosabb családtagjaidig.

Ne csak túlélésre használd ezt a könyvet. Legyél több mint elég.

Végy hát egy mély lélegzetet, vedd elő a kedvenc tolladat, és szánd rá magad egy kis munkára a következő 40 napban. A világ meg fogja köszönni, és én is.

*Dave Asprey
a Bulletproof vezérigazgatója
a 40 Years of Zen alapítója
a New York Times sikerlistás Head Strong és Golyóálló diéta című könyv szerzője
Victoria, BC
2017

 

Nap

Feladat

Oldal

Az érzés, hogy rátalálsz önmagadra:
felbecsülhetetlen!

A 40 nap minden feladatát érdemes egy naplóba vezetni (bármilyen füzet, határidőnapló, vagy a végén összetűzött A4-es lapok is megteszik). Ha lelkiismeretesen elvégzed a feladatokat, akkor olyan változás következik be az életedbe, ami miatt örökké hálás leszel magadnak.

A változás soha nem az olvasástól, vagy egy tanfolyamon való részvételtől következik be, hanem a “csinálástól”. Ez a könyv 40 napon keresztül rávesz a “csinálásra”, egy új szemléletmód kialakítására, szokássá formálására, így alapvetően minden adott lesz ahhoz, hogy változást (=sikert) érj el a saját életedben.

Híres vélemények

“Végignéztem, ahogy Mastin a legmélyebb kétségbeesés után olyasvalakivé vált, aki képes volt megváltoztatni az életét, és most komoly hatással van a világra.”

Tony Robbins

Világhírű csúcsteljesítmény specialista

“Mastin az útkeresők új generációját vezeti.”
“Mastin Kipp nem csak egy jobb élet lehetőségével kecsegtet – szinte megköveteli, hogy jobb életet éljünk! Könyve egy végtelenül kreatív univerzummal való találkozásra hív, amelynek ajándékaiból készséggel részesülhetünk.”

Marianne Williamson

Hatszoros New York Times sikerlistás szerző és nemzetközileg elismert spirituális tanító

“Mastin Kipp a fiatalabb generáció vezéreként jelenik meg: azoké, akik szenvedélyesebb és lelkesebb életre vágynak.”
“A figyelemelterelés, a stressz, a kiégés és az elégedetlenség mind egy mélyebb probléma tünetei: azé, hogy nem ismered az Életcélodat. Könyvében Mastin Kipp innovatív és gyakorlatias megközelítést ajánl, amley segít kapcsolatba lépni az életcéloddal, ez pedig az igazi gyarapodás titka.”

Arianna Huffington

A Huffington Post alapítója, és a New York Times bestseller írója

A szerzőről: Mastin Kipp

Mastin Kipp a szerzője a Ragadd magadhoz az erőd! című könyvnek
Mastin Kipp író és life coach, Oprah Winfrey amerikai televíziós műsorvezetővel

Mastin Kipp bestseller író, előadó és a Functional Life Coaching™ megalkotója azoknak az embereknek, akik gyors átalakulásra vágynak az életükben. Szerepelt az Emmy-díj-show-n, a Super Soul Sunday-n, és Oprah Winfrey „az új generáció gondolkodó vezetőjének” ismerte el.

A Mastin egy rendkívül sikeres nemzetközi személyes fejlesztő céget épített fel, amely segít az embereknek gyors változást elérni, kapcsolatba lépni azzal, akik valójában, és abban, hogyan élhetik életüket szenvedéllyel és céltudatosan. Írásai, online tanfolyamai, személyes szemináriumai és nemzetközi elvonulásai révén Mastin több mint kétmillió emberrel dolgozott együtt a világ több mint 100 országában.

Oprah a közelmúltban Mastint is „a 100 felébredt vezető egyikének” nevezte, “akik hangjukkal és tehetségükkel felemelik az emberiséget”, más olyan nevek mellett, mint például Tony Robbins, Caroline Myss, Deepak Chopra, Dr. Brené Brown, Marianne Williamson és Eckhart Tolle, a teljesség igénye nélkül.

Mastin Kipp

olvasd el az első fejezetet ingyen

Idáig eljutottál, és még nem szólított meg a könyv? Töltsd le, olvasd el az első fejezetet. (46 oldal)

Lány olvassa Mastin Kipp: Ragadd magadhoz az erőd! című könyvét

Tarts velem itt is:

Facebook oldal

Facebook csoport

Youtube csatorna

Instagram

TikTok

Ajándékok e-mailen

Ingyenes anyagok

Fedezd fel, mi a te belső motivációd

Oldaltérkép

Kapcsolat

Ha kérdésed van, küldj nekem e-mailt ide: hello@5pillercoaching.hu, igyekszem 24 órán belül válaszolni.

Vagy írj közvetlen üzenetet WhatsAppon. Egyszerűen kattints erre a sorra, vagy az ikonra.