fbpx

Millió olyan e-book, cikk, blogbejegyzés született már, amiben ötletekkel segítenek hozzá, hová vidd randizni a párodat, mit tegyetek, ha már laposodik a kapcsolat. Ezek mind-mind nagyon hasznos tartalmak, és remélem sokan kerestek rá ilyen kifejezésekre a google-n, magam is nagyon sokat elolvastam már, de mindből hiányzik valami. Valami, ami pedig a legfontosabb. Ami a legközelebb hozza a férfit és a nőt egymáshoz.

Mitől lesz izgalmas egy randi?

Ha legalább az egyik fél nem tudja, mi fog történni, hova megyünk, mit csinálunk, hol csináljuk, csak az utolsó, vagy az az utáni pillanatban derüljön ki! Igen, ez elég ahhoz, hogy egy izgalmas randi történetét mesélhessétek el másnap a barátaitoknak.

Mitől lesz emlékezetes egy randi?

Legyen benne valami, ami nem mindennapi. A helyszín, az öltözködésetek, az időtartam, az árkategória, mindegy mi, a lényeg, hogy legalább egy eleme térjen el a szokásos mindennapoktól, és a többi randitól egyaránt. Ez az emlékezetes randi egyetlen összetevője.

Mitől leszel lehengerlő egy randin?

Egyszerű. Akkor leszel lehengerlő egy randin, ha figyelsz az apróságokra, kis ajándékkal készülsz, megdicséred a ruháját, az alakját, a haját, az arcát, a mozdulatait, a nevetését, a mosolyát, bármit.

Mi az a titkos összetevő, amitől érzelmileg közelebb kerülsz a párodhoz?

Nem, nem a szex. Hanem a csók. Nincs más a világon, amivel ilyen egyszerűen ki tudod fejezni szeretetedet és tiszteletedet egyaránt, és amivel ennyire közel kerülhetsz ahhoz a személyhez, akivel még hosszú boldog éveket szeretnél harmóniában eltölteni. Egy csók, ami lassú, ami változatos, egy csók, ahol érezni, hogy teljesen kizártad a külvilágot, és csak ketten léteztek, egy csók, ami közben arra gondolsz, te vagy a legszerencsésebb és legboldogabb ember a világon. Ez a csók mindennél többet ér egy kapcsolatban. Ritka. Sajnos. És az idő előrehaladtával egyre ritkább lesz. Nem csak a világban összességében, hanem a kapcsolatodban is. Valahol ez a természetes, ez a megszokott, ez a “normális”. De miért éljünk átlagos életet, ha boldogok is lehetünk? És igazán nem kell sokat tenni érte. Csókold meg a párodat minél többször úgy, hogy érezze, abban a percben kizárólag rá koncentrálsz, nem kalandozik el a figyelmed, nem főzöd meg fejben a holnapi ebédet, nem állítod össze a bevásárlólistát, és nem gondolkodsz azon, mennyi osztálypénzt kell befizetni a gyereknek az iskolában.

Próbáld ki, megéri!